SMASHING NEWS

Onze baanonderhoudscommissie is al druk bezig geweest om onkruid weg te halen. En deze week komt Antea groep de tennisbanen van een nieuwe laag gravel voorzien en worden de lijnen gelegd. Dus, vanaf eind deze week kan er weer buiten gespeeld worden. Dit mag met 4 personen per baan, met inachtneming van de basis Corona regels (Houd anderhalve meter afstand van elkaar)

Avondtennis

Volgende week, dinsdag 20 april wordt er gestart met avondtennis. Er  wordt in eerste instantie een schema gemaakt tot eind mei, om leden ook nog later dit jaar de gelegenheid te bieden om mee te doen. Heb je je nog niet opgegeven voor avondtennis en lijkt het je toch leuk, stuur ons dan mail met de dagen waarop je wilt spelen (dinsdag/donderdag om de week). Email : tennisclubraerd@gmail.com

Jeugdtennis – Maak Kennis met Tennis

Vanuit de basisschool hebben wij het verzoek gekregen om mee te doen met de Koningsspelen op vrijdag 23 april. Er worden dan diverse sportieve activiteiten georganiseerd en wij hebben het verzoek gekregen om een tennisclinic te verzorgen. Dat gaan we doen en we maken van de gelegenheid gebruik om aan geïnteresseerde  jeugdleden een viertal gratis vervolglessen aan te bieden. Zo kunnen kinderen kosteloos kennis maken met tennis. (Wij verzorgen een trainer en materiaal). Alle kinderen krijgen na afloop van de Koningsspelen een brief met meer details.

De lessen worden aangeboden op maandagmiddag om 15.00 uur op 10, 17, 31 mei en 7 juni.

Tennisclinics senioren

Vind je het leuk om in een klein groepje je basisvaardigheden van tennis te verbeteren,  geef je dan op voor de tennisclinics voor senioren.  In eerste instantie wordt een viertal sessies van 60 minuten georganiseerd op de woensdagavond, om 20.30 uur op 28 april, 12, 19 en 26 mei.

Aanmelden kan  tot zondag 25 april.

Stuur een email naar : tennisclubraerd@gmail.com met je naam, emailadres en mobiele nummer.

Lidmaatschap

Als je nog niet lid bent van onze vereniging, maar na het lezen van deze nieuwsbrief zo enthousiast bent geworden, meld je dan aan als nieuw lid op onze website. Je bent van harte welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.