Boarnsterhimtoernooi

in Akkrum, Aldeboarn, Grou, Reduzum, Warten, Wergea, Raerd, Wirdum en Jirnsum

Tennissers, in Boarnsterhim! Verenigt u! Administratief en bestuurlijk worden we uit elkaar getrokken, maar tennissend Boarnsterhim heeft een band. De tennisdorpen kennen elkaar en treffen elkaar op het jaarlijkse tennishoogtepunt in de omgeving Boarnsterhim. Zorg dat je erbij bent!Blind date en nieuwe poule

Warm je maar vast op, zoek een maatje en heb het erover op je club, want je kunt je weer inschrijven. We spelen dubbels en mixen. Je kunt je met en zonder partner opgeven, want we hebben een blind date commissie. En dit jaar ook een beginnerspoule.

Negen clubs
De voorrondes, tussenrondes en kwartfinales spelen we op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19.00 uur. En op zaterdag spelen we de wedstrijden die nog resteren, voordat we overgaan naar de finaledag, zondag. Dinsdag 23 september start het Boarnsterhimtoernooi. We spelen alle avonden in de acht organiserende dorpen van Boarnsterhim en in Wirdum. We sluiten het toernooi weer af met een spetterende finaledag op 30 september op het tennispark in Grou.

Hoe zit het?
• Leden van de 9 deelnemende verenigingen kunnen zich inschrijven voor twee categorieën: dubbel en mix.
• Er zijn drie speelniveaus. A, voor de super-gevorderde spelers; B, voor de gevorderde spelers en C; voor nieuwelingen en beginners.
• Het inschrijfgeld is € 12,- per koppel.
• Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier en inschrijfgeld in te leveren bij je clubcontactpersoon Wietske van der Schaaf
• Inschrijfformulier is hier te downloaden.
• De inschrijving sluit vrijdag 5 september.

Contactpersoon Aldeboarn:
Wietske van der Schaaf
wietskevdschaaf@gmail.com
0566-632440

Informatie over dit toernooi is te vinden op:
http://www.tcoldeboorn.nl/informatie/boarnsterhimtoernooi